eddig azt hittem, hogy a madartej egy magyar nemzeti etel. Viszont, amikor eloszor ettem itt kint, akkor ebben a hitben megrendult a bizalmam (habar sokan valljak, hogy majdnem mindennek es mindenkinek kicsiny hazank a bolcsoje...). Utana feltunt a boltban, hogy itt a tejes desszert kinalat (a kesz pudingokra meg hasonlokra gondolok) kicsit szelesebb skalan mozog, mint otthon, igy peldaul arulnak kesz madartejet is, meghozza eleg nagy valasztekban. Jovo hettol el is indul a projektem, aminek kereteben minden ilyen tejdesszertet vegig fogok kostolni (azert csak en, mert Zsuzsi nem lelkesedett, amivel az a "baj", hogy minden ilyet negyesevel arulnak csak). Node, arra jutottam, hogy fogalmam sincs, mikor ettem utoljara otthon madartejet, itt viszont ma is, tehat kevesebb, mint egy honap alatt masodjara. Ezert felteteleztem, hogy ez francia desszert, es lass csodat: http://en.wikipedia.org/wiki/Floating_island_(dessert) .
madartej
2011.10.27. 13:52 zsocak
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://zs-provence-zs.blog.hu/api/trackback/id/tr553333873
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.